Kalsonger....!?

Börjar ju nästan bli rikigt haj på detta! Vad hände DÄR liksom!?

Kalsonger. Vad vore en man utan dom? Eller kanske hela mänskligheten?
     Framför allt skulle den manliga delen av könen ha problem med att uppnå sin fulla manligheten då hälften av denna power tillkommer med just kalsongerna.

     Ett annat problem som skulle kunna att tillkomma om männen slutade med sina underbara kalsonger är att vår för alltid och eviga räddning till julklappar, födelsedagar, namnsdagspresenter, alla hjärtans dag, årsdagar, resepresenter (yeah, think you got it) skulle gå i stöpet! För ett par kalsonger är ju alltid uppskattade och användbara.
     Problemet med att ge bort kalsonger är ju bara det när man skall välja storlek. Bara en massa jävla val och kval. Råkar jag köpa en storlek för liten så ja, då förstår ni ju vad han tror att jag har för förväntningar. Köper jag dock för stora så aaa, ni fattar! Val, kval, vad är det bästa? För man vill ju inte heller fråga vad för storlek de har, för då har man ju redan avslöjat sig! Och det vill man ju INTE! Det skall ju komma som en överraskning. Typ, "Titta vad jag köpt!" "Åh vad gullig du är!" Vilket gör att man känner sig stolt och dukigt! Tills de kollar på storleken..........
     
     But still! Go for it man! I love KALSONGER!




Därför uppmanar jag alla mina anhängare att PÅVERKA MÄNNEN TILL ATT STANNA I ETT GOTT BETEENDE
- för ett liv med kalsonger på männen i Sveriges befolkning!



Ursäkta för ett konstigt inlägg

Blogga...!?

Och bara för att backa upp mitt förra inlägg desto mer så får jag väl fråga "VARFÖR i hela Sisjön" (http://ost007.blogg.se/2008/july/hej.html#comment)  man överhuvud taget bloggar...!?

För egentligen, hur intressant är det att läsa om att Lisa, 17år, går upp och börjar dagen med att gäspa? För är hon ens intresserad av detta själv? Okej folk som faktiskt bloggar om intressanta saker och tar tag i problem så som tex http://www.ost007.blogg.se/. (Förlåt för credsen till mig själv.)
     Men till att börja med då, vem kom på att blogg var något att hålla på med? Detta har jag ingen aning om och har inte heller tänkt att kolla upp det. Är som sagt mycket ointresserad av allt vad bloggar innebär.
     Men vad är det då som gör att hela mänskligheten (läs delar av Sverige) faktiskt läser upp i mot tre bloggar om dagen? Är det spänningen? JA! Hon var trött idag med! Eller är det kanske rutinen? Att har man väl börjat är det svårt och sluta. Men nej, kanske har jag faktiskt svaret

Kanske har jag funnit det. Kanske är det mystiken. Att aldrig veta. Att aldrig vara säker. Aldrig vara på det klara med Varför läser jag en blogg?


Därför uppmanar jag alla mina anhängare att BRINGA KLARHET I VARFÖR JAG ENS BLOGGAR
- för ett liv utan förvirrning i Sveriges befolkning!


Blogg-SM....!?

Jaha, så var det väl dags då igen!

Hoppas för det första att ni redan sitter ner när ni öppnar min blogg. Då ni i förhoppningsvis kan undervika att falla till marken, då förvåningen om att min blogg faktiskt har uppdaterats slår till!

Ett aktuellt och mycket hett ämne är för tillfället är det omtalade blogg-SM! Men varför kan man fråga sig då? Borde det inte finnas andra mer vettiga saker för svenska folket att lägga sina krafter på? Tex det växande om mer hotfulla problemet med alla fjortisar som springer runt och gormar och skriker om väte hit och grönsaker dit! (http://rebeccamarialinnea.blogg.se/ ger ett mycket bra exempel på detta.) Eller att vår vackra och utomordentligt fina jord kommer att gå under om vi inte gör någonting typ NU?! Vad är då blogg-SM gentemot detta? För vad jag vet har Gumsetoften (http://gumsetoften.blogg.se/) ännu inte räddat jorden från dess kommande undergång? Men om detta händer, berätta gärna.
    
     Och vem är det egentligen som bestämmer vem som har bästa bloggen? Eller kanske framför allt, VAD är det som avgör att den blogg är bättre än en annan? Är det antalet foton? Antalet rättstavade ord? Eller helt enkelt bloggarens personliga touch som avgör det hela?

Hjälp mig
, för jag förstår inte!

(Bild kommer men den ville sig verkligen inte när jag ville! Så som sagt, det är på väg!)



Därför uppmanar jag alla mina anhängare att HJÄLPA MIG ATT FÖRSTÅ VTSEN MED BLOGG-SM
- för ett liv utan förvirrning för en i Sveriges befolkning!


(Har för övrigt även svarat på alla era kommentarer rill förra inlägget. (Bättre sent än aldrig.) Jag tackar så mycket och önskar bort all skrivkramp i världen ifrån er.)

RSS 2.0