Blogga...!?

Och bara för att backa upp mitt förra inlägg desto mer så får jag väl fråga "VARFÖR i hela Sisjön" (http://ost007.blogg.se/2008/july/hej.html#comment)  man överhuvud taget bloggar...!?

För egentligen, hur intressant är det att läsa om att Lisa, 17år, går upp och börjar dagen med att gäspa? För är hon ens intresserad av detta själv? Okej folk som faktiskt bloggar om intressanta saker och tar tag i problem så som tex http://www.ost007.blogg.se/. (Förlåt för credsen till mig själv.)
     Men till att börja med då, vem kom på att blogg var något att hålla på med? Detta har jag ingen aning om och har inte heller tänkt att kolla upp det. Är som sagt mycket ointresserad av allt vad bloggar innebär.
     Men vad är det då som gör att hela mänskligheten (läs delar av Sverige) faktiskt läser upp i mot tre bloggar om dagen? Är det spänningen? JA! Hon var trött idag med! Eller är det kanske rutinen? Att har man väl börjat är det svårt och sluta. Men nej, kanske har jag faktiskt svaret

Kanske har jag funnit det. Kanske är det mystiken. Att aldrig veta. Att aldrig vara säker. Aldrig vara på det klara med Varför läser jag en blogg?


Därför uppmanar jag alla mina anhängare att BRINGA KLARHET I VARFÖR JAG ENS BLOGGAR
- för ett liv utan förvirrning i Sveriges befolkning!


Kommentarer
Postat av: Rahm

"Därför uppmanar jag alla mina anhängare att BRINGA KLARHET I VARFÖR JAG ENS BLOGGAR" Svaret är: för att du vill bli nominerad i blogg-SM. Det ska du bli nu!

2008-11-26 @ 14:13:04
URL: http://gumsetoften.blogg.se/
Postat av: Becca

Älskling, är du inte intresserad av att läsa vad Lisa, 17 gjorde på sin morgon är det helt valfritt för dig att välja bort läsaandet av hennes blogg när du passerar datorn. Men att du fortsätter läsa är ett tecken på att det faktiskt intresserar?

2008-11-26 @ 18:54:11
URL: http://rebeccamarialinnea.blogg.se/
Postat av: Josse

du har egentligen ingen kontroll över din kropp och dina fingrar och de springer lite då och då iväg av sig själva över datortangenterna och av en slump sätter ihop blogginlägg? Detta anser faktiskt jag är det mest troliga svaret! ;)

2008-12-12 @ 00:04:34
URL: http://josylikes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0