Ostar..?

Dagens första analysering går till vad jag även i mitt förra inlägg tog upp litet, dvs: skidbackar på ostar.
Jag kan nämligen inte för mitt liv FÖRSTÅ, VARFÖR de ska vara så HIMLA svårt att lyckas hålla en jämn och slät ost!? Grejen med att ha en ost är väl att man skall kunna äta den? Och som ett sånt väldans miljö- och ekonomsikt tänkande land borde vi väl försöka utnyttja hela ostens möjligheter? Och därför INTE skapa massa onödiga skidbackar som senare kommer leda till att vi måste slänga den och köpa en ny i förtid pågrund utav torra, äckliga och hårda kaneter. Vilket i sin tur kommer leda till att förbrukningen av ost ökar. Vilket kommer leda till att framställarna måste producera mer. Vilket leder till att man måste föda upp fler djur. Vilket leder till en ENORM ökning av betesmark som kommer gå åt. Vilket i sin tur kommer leda till att vi kommer få mindre plats att bo och leva på så man får bo fler och fler i samma hushåll, vilket kommer leda till att det blir ÄNNU svårare att hålla koll på sina ostars lutning!


Därför uppmanar jag alla mina anhängare att bojkotta SKIDBACKAR PÅ OSTAR
- för ett säkrare och mer ekonomiskt liv för sveriges befolkning!



Blogg....!?

Jaa...ska väl ta o säga ett glatt HEj till alla mina redan, så att säga beundrare, som sitter som fastklistrade med blicken vid skärmen och bara väntar på att ett nytt inlägg skall dyka upp *not*.

Jag heter iallafall det ovanliga namnet Cissi. 17 "snart" 18 år. För vissa kort, för andra längre ;) Nää men mäter hela 160 cm över golvet men som min kära mormor en gång sa till mig; "Du kommer iallafall nå ner till golvet när du blir läldre." Känn på den ni som står där o ser ner på än =P

Jaa...mitt blogg namn ost007 föddes iallafall på en kemilektion häromdagen, då det kom att talas om mina omedvetna försök att alltid rädda allas ostar från en för tidig död som skidbacke!

Allt från mig för den här gången. Kan näst intill lova att min blogg inte kommer leva mer än högst en månad. Men det återstår att se =)

Ha de gött!!

RSS 2.0