Orientering....!?

Orientering. Smaka på ordet. Oriiieeenteeeriing. Det låter ju inte ens smakfullt. Har du testat det, och har den goda smaken, VET du även, att det inte är något speciellt uppseendeväckande.

      Anledningen till att jag tar upp detta fantastiska ämne är att vi ska just, orientera imorgon. Vid Lindome Golf Klubb för att vara mer exakt. Så vill DU uppleva DH (DagensHöjdare) bör Ni vara på plats där, mellan 10 och 12 imorgon onsdag (31/9-08), för att se alla förvirrade idioter som springer omkring och letar efter en kontroll.
      Kontroll? Vaddå kontroll? Har de så mycket lärare tillgängliga att de kan ha ca 15 st utplacerade lite varstans i skogen!? Coolt! Det trodde jag inte! Och nej, just så är ju inte fallet heller…kontrollerna är ju fyrkanter. Orange-vita fyrkanter som är upphängda i träd lite var stans! Så, där hittade vi då äntligen mitt första argument – det är tyg-kvadrater man springer runt ock letar efter. Och ja menar…HUR kul känns det egentligen på en skala? Vad tycker du?
      Mitt andra argument är skogen. Varför skall vi just vara i skogen? (Okej, jag erkänner jag är BRA MYCKET hellre i skogen än i stan, men ändå.) Det ända man blir där är blöt, kall och förbannad för att man inte hittar dessa jäääävla kontroller. Vad säger du? Vad tycker du?

Ja, jag är bitter på orientering.
Nej, jag förstår inte meningen med det.
Vad du än säger så vägrar jag.

Men bara för att…

Därför uppmanar jag alla mina anhängare att PÅVERKA ERA LÄRARE SÅ VI SLIPPER ORIENTERINGAR
- för ett liv utan orientering för Sveriges befolkning!




Sara stöder mig!


(Tack för rättningnen Filip! Orienter=Orientering)


RSS 2.0