ComviqKompis....!?

Hjälp!

Det är ju nästan att man behöver presentera sig igen! Men istället för det så hänvisar jag till längst ned på sidan istället, ungefär 5 inlägg nedåt! Det är ju trots allt inte så långt! Som jag försökte antyda var det rent ut sagt ett JEVVLA tag sedan jag skrev här! Men då jag inte vill mista min kära blogg har huvudet gått på högvarv!

                      Dagens vackra (som vissa kom att kalla den) analysering går till Comviqs ära! Jag skall nämligen ta och göra lite reklam för Comviq Kompis! För er som inte vet vad detta är kan gå in och läsa mer här: http://www.tele2.se/comviq-kontant-vardebevis-kompis.html och sedan återvända hit om ni fortfarande är osäker på varför ni bör byta!

För det första låter ju ändå just "Comviq Kompis" väldigt trevligt!
Comviq för att de börjar på C, vilket även mitt namn gör, och jag är ju så HIMLA trevlig och Kompis för att just kompisar är ganska så nice!! Man blir glad av dem och det ser ju alltid ganska bra ut med just kompisar, vilka även kan vara bra som täckmantlar eller liknande. För det andra så blir det ekonomiskt väldigt bra om alla ens täckmantlar även de har Comviq då man smsar GRATIS och ringer för endast en uppkopplingsuppgift på 69 ÖRE!

Så låt oss leka med tanken (känn feelingen) att alla skulle byta till comviq. Fatta vad billigt.



Därför uppmanar jag alla mina anhängare att BYTA TILL COMVIQ KOMPIS
- för billigare liv utan massa onödiga telefonutgifer för Sveriges befolkning!




Detta var sämst.

Ber om ursäkt.

Förlåt.
Puzz.


ComviqKompis
Det telefonabonnemang man syftar på är NATURLIGTVIS ComviqKompis!

RSS 2.0